Netcom dumper SE

I dag kom nyheten om at norges nest største operatør vil slutte å subsidiere mobiltelefoner fra Sony Ericsson med øyeblikkelig virkning.

Årsaken til at Netcom nå kutter ut den svensk-japanske mobilprodusenten er rett og slett leveringsproblemer. I følge Digi.no er det Sony Ericsson som ikke har vært i stand til å gi gode nok leveringsgarantier for mobiltelefonene sine. Netcom kan ikke markedsføre en vare de ikke er sikre på om de kan levere, og ser seg derfor nødt til å gjøre kort prosess med mobilprodusenten.

Kommunikasjonskonsulent i Netcom, Kersten Nilsen, forteller til Digi at leveranser har vært et gjennomgående problem for Sony Ericsson det siste halve året, på grunn av den økende populariteten blant selskapets mobiltelefoner.

Det vil fortsatt være mulig å få tak i Netcom-subsidierte mobiltelefoner fra Sony Ericsson en stund til. Netcom vil imidlertid ikke bestille flere dette kvartalet. Nilsen utelukker imidlertid ikke at det kan bli aktuelt å gjenoppta bestillingene ved en senere anledning.

Nå som Sony Ericsson faller fra, skal Netcom erstatte tomrommet med flere Nokia- og Samsung-telefoner. Nilsen legger likevel ikke skjul på hva hun synes om at Sony Ericsson nå ikke blir å få tak i fra Netcom mer:

- Dette er veldig beklagelig. Kundene vil jo ha telefonene, og jeg er lei for at vi ikke har kommet i mål med dette, sier hun.

Hun håper imidlertid at kundene setter såpass stor pris på Netcom som operatør at dette veier tyngre enn ønsket om å få tak i en subsidiert Sony Ericsson-telefon. Markedsansvarlig i Sony Ericsson Norge, velger å se det fra den positive siden, og mener i følge Digi at bruddet med Netcom bare gjelder store kampanjer:

- Det er helt riktig at vi har hatt problemer med å levere, men samtidig leverer vi mer enn vi noen sinne har gjort, sier han.

(Kilde: Digi)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen