NetCom åpner nettbutikk

Flere tjenestetilbydere selger mobiler på internett, både gjennom egne nettbutikkløsninger og via eksterne forhandlere.

Også NetCom-kunder har hatt muligheten til å kjøpe mobiler med abonnement på internett via butikker som Siba, Elkjøp og MPX, men nå blir det altså mulig å kjøpe både abonnement og telefon direkte fra NetComs egne hjemmesider.

Døgnåpen
Det har lenge vært mulig å bestille, oppgradere og kjøpe forskjellige abonnement på hjemmesiden til NetCom, og markedsansvarlig Gina Langnes i NetCom sier etterspørselen fra kunder på muligheten til å kjøpe telefon sammen med abonnementet har vært stor den siste tiden.

– Det var bare et spørsmål om tid før det kom en nettbutikk, sier hun. Vi ønsker å være tilgjengelig der kundene våre er. Her kan kunder selv velge når på døgnet de vil handle, uten å være avhengige av åpningstider i butikker.

Prisnivå
Selv om prisene i utgangspunktet skal være på nivå med de hos lokale forhandlere, er det et par ting som er verdt å merke seg. Alle varer som blir bestilt på nettbutikken sendes i postoppkrav, noe som betyr en fraktkostnad på minst 110 kroner.

Mobilforsikring kan ikke kjøpes direkte via nettbutikken, men må kjøpes som tilleggstjeneste på hjemmesidene til NetCom i etterkant.

– Både kjøp av forsikring via nettbutikken og betaling på nett er noe vi ønsker å tilby, og som vil komme etter hvert, sier Langnes.

Tilbehør

tilbehør
Selv om prisen på mobiler skal være på nivå med den hos forhandlere kan du gjøre en god handel dersom du benytter deg av nettbutikken.

Skal mobilen kompletteres med ekstrautstyr i form av håndfri, en ekstra lader eller annet tilbehør, ligger prisene på tilbehør vesentlig under forhandlere. Selv om dette ikke er hovedsatsingen til NetCom, vil det være betydelige penger å spare for de som ønsker litt mer enn bare en mobil.

Nettmobil
NetCom lanserte tidlig i forrige måned SmartTalk, et nytt webbasert abonnement. Med en månedsavgift på 39 kroner og lave sms- og ringepriser, minner dette abonnementet til forveksling om en rekke andre nettbaserte abonnement som har kommet på markedet i den siste tiden.

Gjennom den nye nettbutikken blir det nå for første gang mulig å kjøpe mobil og et nettbasert abonnement i samme håndvending. Så vidt Mobilen.no kjenner til er det ingen andre mobilselskaper som tilbyr kjøp av mobil sammen med nettbaserte abonnement.

Bindingstid
Nettbutikken er lett å finne frem i og har gode valgmuligheter, og det eneste vi hittil har stusset litt ved er at det er noe uklart om telefoner kjøpt uten bindingstid er operatørlåst eller ikke.

NetCom kan derimot bekrefte at telefoner kjøpt uten binding, eller med bindingsfrie abonnement som for eksempel SmartTalk, ikke skal være operatørlÃ¥ste. 

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen