Netcom-topp gir seg

For etter det Mobilen erfarer skal kommunikasjonssjef i Netcom, Guri Wormdahl, gi seg. Hun skal visstnok gå over i en direktørstilling i opplysningsselskapet 1881.

Wormdahl har vært i den norske mobilbransjen i lang tid og har utmerket seg spesielt som en av de viktigste personene for oss i norske medier. Som kommunikasjonssjef i Netcom har hun vært en viktig del av det meste som har skjedd.

Det er ikke kjent når Wormdahl går over til 1881, men det er naturlig å tro at det vil skje i løpet av relativt kort tid. Øyvind Vederhus tar over stillingen som kommunikasjonsdirektør 1. mars.

- Guri har gjort en fantastisk innsats for NetCom gjennom 10 år i selskapet. Det har vært en stor glede å samarbeide med henne, og jeg ønsker henne all lykke videre. Samtidig er jeg veldig glad for at Øyvind Vederhus har takket ja til å ta over som kommunikasjonssjef. Gjennom to år som kommunikasjonsrådgiver i NetCom har han etablert seg som en viktig ressurs for oss, og jeg er overbevist om at han er rett mann til å drive selskapets kommunikasjonsarbeid videre, sier administrerende direktør August Baumann i en pressemelding.


Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen