NetCom lanserer gigantisk 4G-pakke
(Bilde: Shutterstock)

NetCom lanserer gigantisk 4G-pakke

– Endelig får vi et reelt alternativ til ADSL, sier selskapet.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Netcom jobber med å bygge ut sitt 4G-nett over hele landet, og nå lanserer de en ny bredbåndspakke som inkluderer 200 GB med data i måneden. Med dette satser selskapet på å bli et alternativ hjemme i stuen din. 

– Endelig får vi et reelt alternativ til ADSL, og med dette produktet utfordrer vi faste linjer, sier Hanne Løvstad, direktør for privatmarkedet i NetCom.

Skal holde til de fleste familier 

Utvidelsen av dagens tilbud gjør at du nå kan surfe og laste ned dobbelt så mye i forhold til tidligere. Ifølge pressemeldingen fra selskapet skal den nye grensen holde for de aller fleste familier. 

– Vi opplever stadig økende etterspørsel etter mer data, og mange ønsker også mer fleksibilitet i sin bredbåndsløsning, forklarer Løvstad. 

Ved hjelp av en 4G-ruter kan du altså velge å gå for en mobilløsning i huset ditt, og ha muligheten til å ta med deg utstyr og nettet på hytta. 

– Ruteren kan plasseres der man ønsker i huset, uavhengig av kabeluttak. Man trenger heller ikke montør for å komme i gang, det er bare å putte inn SIM-kortet og starte surfingen, uavhengig av hvor man befinner seg, forteller Løvstad.

Koster nesten 10 000 kroner i året

Velger du å gå for den nye løsningen koster deg 799 kroner i måneden. Trenger du en 4G-ruter viser en rask kikk på nettsiden til selskapet at du får med hjemmeruteren til én krone. 

Totalt vil det nye 4G-bredbåndet koste deg 9589 kroner over en periode på tolv måneder. Netcom opplyser i pressemeldingen at innen sommeren vil 90 prosent av befolkningen ha tilgang til 4G-nettet deres. 

Netcom bygger også ut et nytt supernett:
Slik sjekker du om telefonen din kan utnytte det »

(Kilde: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen