(Bilde: iStockphoto)

Netcom kutter surfeprisene i utlandet

Fra 1. juli betaler Netcoms kunder mindre for data i utlandet – hvis de bruker mye.

Netcom innfører 1. juli nye prisstrukturer for bruk av data i utlandet. Bruker du mye data, kan det bety store besparelser.

I Norden, EU, EØS, Sveits og Russland vil Netcom-kunder, uavhengig av operatør, kunne bruke opptil 30 MB for 39 kroner. Det gir et snitt per MB på 1,3 kroner. Imidlertid koster hver megabyte 4,23 kroner fram til man kommer til makstaket på 39 kroner.

I Tyrkia, Thailand, USA og Canada innføres et makstak på 49 kroner for 20 MB, med en pris per megabyte på 10 kroner opp til taket.

Får advarsel når pakka er brukt opp

Kunder som bruker opp de daglige datamengdene som ligger i surfepakkene vil få en advarsel, og mulighet til å kjøpe per data. I tillegg gjelder en generell sikkerhetssperre når regningen gr over 500 kr per måned. Denne gjelder over hele verden, hver eneste måned.

Utenlandspakkene krever ingen bestilling, men trer i kraft automatisk. Kunder med abonnementene Smart Basis, Pluss eller Super har samme ringepriser i hele Norden, og betaler heller ikke for mottak av samtaler i Norden.

I 2012 økte mobildatatrafikken i utlandet med mer enn 125 prosent i forhold til året før, skriver Netcom i en pressemelding.

Les mer: Slik får du bredbånd på hytta i sommer >>

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen