NetCom har fått ny kommunikasjonsdirektør
(Bilde: TeliaSonera)

NetCom har fått ny kommunikasjonsdirektør

Overtar etter Øyvind Vederhus.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Severin Roald er ansatt som ny kommunikasjonsdirektør i TeliaSonera Norge. Han overtar etter Øyvind Vederhus, som slutter for å begynne i ny jobb som kommunikasjonssjef i Mills Da

Severin Roald, kommunikasjonsdirektør i NetCom.
Severin Roald, kommunikasjonsdirektør i NetCom.Foto: TeliaSonera

Roald kommer fra jobben som informasjonssjef i Aker Solutions, der han har vært ansatt siden 2010. Han har også bakgrunn fra PR-bransjen, blant annet fra Burson-Marsteller der han var ansatt i seks år. I tre av disse årene bygget han opp og ledet byråets kontor i Doha i Quatar.

– NetCom er en spennende bedrift og en solid merkevare. Jeg ser frem til å jobbe i et selskap mange har et forhold til og som samtidig er en del av et ledende internasjonalt teleselskap. Telekom er en bransje der endringene skjer raskt, og jeg gleder meg til å bidra til å fortelle om fremtidens mobile muligheter, sier Severin Roald.

Roald har kjennskap til mobilbransjen gjennom sin tid som konsulent, og har jobbet som rådgiver for flere mobilprodusenter.

– Severin Roald er akkurat den kommunikasjonsdirektøren NetCom trenger og jeg er veldig glad for å ha funnet en person med relevant bakgrunn og en personlighet som passer NetCom godt. Vi ser frem til å få Severin om bord, sier administrerende direktør August Baumann.

Roald begynner i TeliaSonera 3. mars.

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen