Nesten 300.000 har mobilt bredbånd

Nesten 300.000 har mobilt bredbånd

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Det hersker ikke lenger noen som helst tvil om at stadig flere nordmenn ønsker tilgang til internett, uansett hvor de måtte befinne seg. Post- og teletilsynet la i dag frem ekomstatistikk for tredje kvartal 2008, som viser at mobilt bredbånd i Norge fortsatt opplever en sterk vekst.
 
Innen utgangen av tredje kvartal i år, var det 220.000 mobilt bredbåndskunder totalt, noe som tilsvarer 275.000 ved utgangen av året med samme absolutte vekst. Post- og teletilsynet antyder imidlertid at det reelle antall mobilt bredbåndskunder kan runde 290.000 før nyttår.
 
Mer i vente
Både Telenor og Netcom, som er de to største tilbyderne av mobilt bredbånd i Norge, har den siste tiden antydet at de vil legge til rette for ny og raskere teknologi i årene som kommer. Da vil vi kunne oppleve langt høyere opp- og nedlastningshastigheter på mobilt bredbånd.
 
Teliasonera/Netcom har et uttalt mål om å være blant de første i verden som tar i bruk LTE-teknologi, mens Telenor først og fremst vil sørge for bedre kapasitet og høyere 3G-hastigheter i mobilnettet.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen