Neste uke får du Internet Explorer 8
Teknofil

Neste uke får du Internet Explorer 8

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Internet Explorer 8 har i nærmere en måned vært tilgjengelig, og nå kommer den automatiske oppdateringen for de som ikke har oppgradert fra IE7 til IE8. I en offisiell IE-blogg, forteller ansvarlig for Internet Explorer 8, Eric Hebenstreit i Microsoft, at selskapet kanskje vil starte oppdateringen til IE8 allerede neste uke.

Han påpeker at oppdateringen ikke vil bli automastisk installert på maskinen, men at brukerne selv vil ha mulighet til å velge om de ønsker den nye nettleseren eller ikke, melder Betanews.com.

Valgfrihet
Oppdateringen vil komme som en velkommen til Internett Explorer 8 melding, som blir merket med høy prioritet for Windows XP og Windows Server 2003, mens den blir merket viktig for Windows Vista og Windows Server 2008.

Når meldingen kommer frem, vil brukerne få velge mellom å utsette, installere eller avstå om du ikke ønsker nettleseren. Om du velger å avstå, kan du allikevel manuelt installere nettleseren ved en senere anledning, forklarer Hebenstreit.

Kan blokkeres
I januar utga selskapet programmet Internett Explorer 8 blocker toolkit, som ga administratorer muligheten til å blokkere denne meldingen, slik at for eksempel selskaper som ønsket å fortsette med IE7, slapp situasjoner der brukere oppgraderte til IE8.

For de spesielt interesserte, er det også mulig å blokkere denne installasjonen ved å lage en ny registernøkkel, KEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Setup\8.0\DoNotAllowIE80, forklarer nettsiden. Om denne nøkkelen allerede finnes, og verdien er satt til 1, vil maskinen blokkere meldingen.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen