Messeområdet er enormt. Foto: Deutsche Messe

Neste uke braker det løs

Tirsdag 1. mars er det nok en gang tid for europas største messe innen vår sjanger – CeBIT 2011. Vi skal atter være på plass for å gi deg både nyheter og sniktitter hele uken. Stedet er som tidligere i Hannover, Tyskland, og både fly og hotel er for lengst bestilt.

CeBIT er verdens største messe for IT og telekom og hit kommer rundt 4000 bedrifter fra hele verden for å vise frem nye produkter og knytte nye kontakter. Mer eller mindre alle de store produsentene innen bransjen er å finne. I tillegg er det store mengder med ukjente produsenter da, som ofte byr på minst like spennende saker.

Foto: Deutsche Messe

Det spesielle med CeBIT, i tillegg til størrelsen, er nok at messen favner så bredt. Her er det hall på hall med herlig elektronikk.

Bli vår fan på Facebook!
Vi er på Facebook!

Du bør også følge oss med jevne mellomrom på Facebook. Hardware.nos to utsendte er utstyrt med smarte mobiler, og kan raskt slenge ut spennende oppdateringer, bilder og ikke minst vil vi spre mange interne oppdateringer. Slikt kan det være moro å få med seg, selv om det ikke passer inn i det generelle nyhetsbildet.

Vi regner med en rekke rapporter fra CeBIT i løpet av neste uke, med alt som vi finner spennende. Har du spesielle ønsker eller forslag til ting vi skal se etter? Nøl da ikke med å legge inn et innlegg i forumtråden under.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen