Neste Iphone får tastatur

Dagens Iphone-modeller har fokusert på trykkskjermer med virtuelle tastatur, men nå kan det være en endring på vei. For ifølge The Register er Apple i full gang med å lage en Iphone skyvemobil som skal ha fysisk tastatur.

Om ett år
Det er rykter fra innsiden av det amerikanske hovedkvarteret til Apple som tyder på at det ikke er noe i veien for en Iphone med tastatur. The Register hevder dette ikke er snakk om spekulasjoner, men at det faktisk finnes prototyper av en slik modell.

Det er uansett ikke en telefon som kommer i løpet av dette året. Kilder hos en operatør skal imidlertid ha fortalt at de definitivt forventer at det kommer en slik modell rettet mot forretningsmarkedet om ett år.

Mange vil ha Iphone

At Apple vurdere andre modeller som er rettet mot forretningsmarkedet hersker det nok liten tvil om. En ny undersøkelse viser tross alt at de fleste amerikanere som skal kjøpe en smartmobil vil ha en Iphone 3G.

56 prosent av de som skal kjøpe en smartmobil de neste 90 dagene planlegger å kjøpe en Iphone 3G. På andreplass kom RIM med sine Blackberry-modeller, som er ønsket av 23 prosent av de 3.600 som deltok i undersøkelsen. HTC, Nokia og Samsung fikk på sin side kun 2 prosents andel hver, ifølge Apple Insider.


Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen