(Bilde: iStock, 22934799)

Neste Windows er fortsatt flere måneder unna

Til tross for at maskinbyggere får den allerede nå.

For en drøy måned siden fortalte Microsofts Windows-sjef Tami Reller at den neste versjonen av operativsystemet, under navnet Windows 8.1, ville være ferdig omtrent i disse dager.

Nå er den nemlig straks tilgjengelig for alle OEM-partnere, altså maskinvareprodusentene, slik at de får tid til å teste og tilpasse drivere før den endelige lanseringen til forbrukere. Nøyaktig når den endelige og faktiske lanseringen vil finne sted er foreløpig ikke kjent, men en rekke kilder skal nå ha det til at det fortsatt er flere måneder til folk flest får tak i Windows 8.1.

Midten av oktober

Det er nok mange hjerter som gledet seg til lanseringen, blant annet i påvente av å få tilbake en versjon av startknappen – som har vært en del av Windows de siste 18 år.

Nå er det visstnok kun den siste finpussen som gjenstår hos Microsoft, melder flere kilder ZDNet har snakket med. Kilder hos Microsoft som The Verge har vært i kontakt med bekrefter det samme.

ZDNets beste kilder setter datoen for en slik lansering til i midten av oktober. Dermed kommer den nye oppfriskningen av Windows denne gangen kun et år etter forrige gang, snarere enn de tre årene det tok å komme med noe nytt etter Windows 7.

Når det nærmer seg en forbrukerlansering vil vi komme tilbake med en sniktitt på hvordan Windows 8.1 er i bruk, og hva som skiller det fra den originale lanseringen.

Har du ikke gått over til Windows 8 ennå?
Her er 8 gode grunner til å oppgradere »

(Kilde: ZDNet)

 

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen