Neste måned blir over 50 EA-klassikere uspillbare
Teknofil

Neste måned blir over 50 EA-klassikere uspillbare

Online-støtten forsvinner i juni.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Selv om det årlig lanseres nye stortitler fra spillselskapet Electronic Arts, så er det mange som sverger til de gamle klassikerne. Titler som Battlefield 2, Command & Conquer og Crysis, som kom ut i forrige tiår, har fortsatt mange spillere på nett.

Er du en av dem, kan det bli vanskelig å få spilt klassikerne på nett etter 30. juni. Som følge av at GameSpy skal skru av sine servere, mister over 50 EA-klassikere støtten for onlinespilling – med mindre de reddes av tredjepartsløsninger.

Star Wars reddes – Crysis gjør ikke det

nettsidene til EA kan du selv se oversikten over de mange spillene som mister nettilgangen om halvannen måned. De inkluderer populære spill som Battlefield 1942, Battlefield 2, de to første Crysis-spillene (kun til PC) samt flere tilskudd i Command & Conquer-serien, som Red Alert 3.

EA sier selv at de ser på tredjepartsløsninger for å holde liv i spill som fortsatt har en stor fanskare, og har allerede bekreftet at Star Wars: Battlefront II vil videreføres på nye servere. Det gjelder dog ikke Crysis-spillene, som Crytek allerede har bekreftet mister all form for online-spilling via PC.

Er du en av dem som spiller 2008-utgaven av Tiger Woods PGA Tour til Nintendo DS, så kan du heller ikke regne med online-spilling etter den overnevnte datoen. Det er dog ventet av mange at Battlefield-serien vil reddes, men ingen løsning foreligger enda.

Det er lite penger å oppdrive på serverdrift av gamle spill:
Men mobilspillet Candy Crush derimot - det er verdt noen kroner det
»

(Kilde: Digital Journal)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen