Kanskje vil de nye gigant-telefonene fra iPhone se ut som dette?
Teknofil
Kanskje vil de nye gigant-telefonene fra iPhone se ut som dette? (Bilde: Illustrasjon: iDownloadblog)

Neste iPhone kan få gigantskjerm

– Vurderer både 4,7- og 5,7-tommers skjerm, ifølge Reuters.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Apple vurderer å lansere iPhoner med større skjermer i tillegg til en egen billigversjon av iPhone i flere farger. Det mener i hvert fall det anerkjente nyhetsbyrået Reuters, som har vært i kontakt med fire personer som står Apple nært. 

Kan få kjempeskjerm

Ifølge Reuter-kildene skal Apple lansere i hvert fall to større iPhone-modeller med skjermer på 4,7- og 5,7 tommer. De sier også at skjermleverandørene i Asia har fått beskjed av Apple at de vurderer større skjermer, men at Apple ofte endrer seg i siste liten.

Dermed kan Apple være i ferd med å slippe en såkalt «phablet», selv om kildene ikke tror den vil komme før til neste år.

Press fra Samsung

Det er ingen hemmelighet at Apple har møtt kraftig konkurranse fra sør-koreanske Samsung, som har dominert Android-markedet. Det siste året har Apple lansert både en større telefon i form av iPhone 5, samt en mindre iPad, kalt iPad mini for å konkurrere med de mange formfaktorene til Samsung og resten av Android-markedet.

Dette til tross for at den tidligere Apple-sjefen Steve Jobs var tydelig på at både iPhone og iPad hadde perfekt størrelse før.

Tidligere har Apple også sagt at de vil holde seg til "premium"-markedet, og ikke lage billigversjoner av produktene sine. De nye ryktene vil imidlertid ha det til at de jobber en plastversjon av iPhone, som vil komme i flere farger. Akkurat som deres nyeste iPod Touch-serie, altså. 

Apple lanserte flere nye produkter på mandag: 
Se videoen som oppsummerer alle de nye produktene »

(Kilde: Reuters)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen