Neste Chromebook kan få knallskjerm

Neste Chromebook kan få knallskjerm

Viser denne videoen en hjemmedesignet bærbar fra Google?

Nettgiganten Google sysler med mye rart – inkludert Chromebook – en liten datamaskin som kjører Googles eget operativsystem Chrome OS.

Googles Chromebook har kommet ut i flere versjoner allerede, men ettersom dette skal være relativt rimelige datamaskiner, har ikke maskinvaren vært noe spesielt å skrive hjem om. Det ser nå ut til å endre seg.

Er dette Chromebook Pixel... eller Link... eller bare tull?
Er dette Chromebook Pixel... eller Link... eller bare tull?

Berøringsskjerm

Skal vi tro en videosnutt som har funnet veien til Internett, kan en fremtidig Google Chromebook bli utstyrt med en skikkelig rå berøringsskjerm. Modellen kalles enkelt og greit for "Pixel", ettersom den skal være utstyrt med ganske mange av dem, men navnet "Google Link" har også dukket opp.

I den nevnte videoen prates det om at den bærbare datamaskinen er designet av Google selv, og at skjermen har over fire millioner piksler. Når vi hører på nettjungeltrommene gjettes det på 2560 x 1700 piksler, noe som i så fall betyr at Apples "Retina"-modeller vil få konkurranse – i det minste når det gjelder visuell nytelse.

Den stadig mer omtalte videoen skal være rappet fra Slinky under et hackerangrep. På den annen side kan det også være juks og fanteri, så det er greit å ta det hele med en klype salt enn så lenge.

Du kan selv se videoen her:

Kilde: The Verge

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen