(Bilde: Sony)

Neste år kan du spille via nettskyen

Sony lanserer nettskyspilling for PS3, Vita og PS4 i 2014.

Du kan allerede spille av musikk, filmer og TV-serier via nettskyen, i tjenester som Spotity, WiMP og Netflix. Fra og med neste år kan du gjøre det samme med spill, hvis Sony får det som de vil.

I 2014 planlegger nemlig det japanske selskapet å lansere sin nettskybaserte spilltjeneste, i samarbeid med Gaikai. Sistnevnte har tilbudt en slik tjeneste en stund allerede, men nå blir satsingen enda større og mer utbredt enn tidligere.

PS4 med på leken

Den nye tjenesten får sin debut i USA i 2014, og vil fra starten av tilby spill til både PS4 og PS3. PS Vita følger senere, og mesteparten av katalogen vil åpenbart bestå av PS3-spill i begynnelsen.

Sony lover selvsagt at spillene vil bli strømmet på en «rask og responsiv» måte, takket være Gaikais egenutviklede nettverksteknologi.

I praksis betyr dette at du slipper å kjøpe fysiske kopier i butikken, og at du slipper å kjøpe og laste ned digitale kopier til den lokale harddisken på PlayStation-konsollen. I stedet kan du kjøpe et spill og strømme det over nett med én gang – noe forbrukerne har trukket til sitt bryst med musikk og video.

Hvor mye koster det for en PS4?
Her er prisene på PlayStation 4 og Xbox One »

(Kilde: Pressemelding / Engadget)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen