(Bilde: Niklas Plikk, Hardware.no)

Neste Apple TV blir mindre og raskere

Nye dokumenter viser den nye modellen.

Apple TV – også kjent som Apples store TV-hockeypuck – blir ytterligere krympet i neste generasjon. Dette kommer frem av en tegning som nylig ble lagt ut på nettsidene til FCC (Federal Communications Commission).

Så veldig mye mindre er den riktignok ikke – den måler 94 millimeter i lengde- og bredderetningen, mot 98 millimeter som vi er vant med fra de to foregående generasjonene.

Bedre innmat

Hva som da kanskje er mer interessant er at den også har fått litt mer krydder innvendig. I hovedsak snakker vi da om en oppgradert prosessor: Ut med Apple A5 og inn med A5X, prosessoren som vi også finner i Apples tredje generasjon iPad. Med en bedre grafikkdel kan vi håpe på litt bedre ytelse for tung video og 3D-grafikk – i det minste har den nå støtte for oppløsninger over 1080p.

I tillegg til dette vil fjerde generasjon Apple TV ha en ny løsning for Wi-Fi og Bluetooth – den er av samme type som vi finner i iPhone 5.

Noe mer om den kommende Apple TV-en vet vi ikke i skrivende stund, men forhåpentligvis vil Apple fortelle oss mer om ikke så alt for lenge.

Kilde: Liliputing

Kommentarer (19)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen