(Bilde: Niklas Plikk, Hardware.no)

Neste Apple TV blir mindre og raskere

Nye dokumenter viser den nye modellen.

Apple TV – også kjent som Apples store TV-hockeypuck – blir ytterligere krympet i neste generasjon. Dette kommer frem av en tegning som nylig ble lagt ut på nettsidene til FCC (Federal Communications Commission).

Så veldig mye mindre er den riktignok ikke – den måler 94 millimeter i lengde- og bredderetningen, mot 98 millimeter som vi er vant med fra de to foregående generasjonene.

Hva som da kanskje er mer interessant er at den også har fått litt mer krydder innvendig. I hovedsak snakker vi da om en oppgradert prosessor: Ut med Apple A5 og inn med A5X, prosessoren som vi også finner i Apples tredje generasjon iPad. Med en bedre grafikkdel kan vi håpe på litt bedre ytelse for tung video og 3D-grafikk – i det minste har den nå støtte for oppløsninger over 1080p.

I tillegg til dette vil fjerde generasjon Apple TV ha en ny løsning for Wi-Fi og Bluetooth – den er av samme type som vi finner i iPhone 5.

Noe mer om den kommende Apple TV-en vet vi ikke i skrivende stund, men forhåpentligvis vil Apple fortelle oss mer om ikke så alt for lenge.

Kilde: Liliputing

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen