Nero Burning ROM for Linux

Og bare for å avklare det med en gang, denne versjonen er ikke gratis for personer som har fått Nero med sin CD- eller DVD-brenner. Du må ha betalt for Nero Burning ROM versjon 6 for å få Linux-versjonen på kjøpet.

NeroLINUX har støtte for stort sett alle de samme teknologiene som Windows-versjonen har, og har også et lignende grensesnitt. Med NeroLINUX kan du da svært enkel brenne CDer og DVDer også i Linux, og det er svært enkelt å kjenne seg igjen.

NeroLINUX er støttet på mange Linux-distribusjoner, blant annet Red Hat, SuSE og Debian, men MandrakeLinux finnes ikke på denne listen. Selskapet tilbyr heller ikke teknisk brukerstøtte for NeroLINUX, som kan være med på å heve listen for personer som ønsker å bruke programmet.

Om du har en registrert versjon av Nero Burning ROM, og ønsker å laste ned NeroLINUX, kan du gjere det fra programmets hjemmeside. Installasjonsinstruksjoner får du når du har lastet ned programmet.

Og til de av dere som er helt 100% sikker på at det er Ahead som produserer Nero Burning ROM, så kan vi opplyse om at disse skiftet navn for en stund siden.

Kilde: Nero

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen