Neonode får viktig kontrakt

Neonode og greske MyPhone har inngått en distribusjonsavtale for det svenske selskapets nysatsing, Neonode N2. Telefonen ble nylig vist på 3GSM i Barcelona, der også Mobilen.no kikket nærmere på produktet.

Viktig åpning
Det er ingen hemmeliget at Neonode har slitt, og mange har fryktet for at selskapet skulle gå samme vei som norske Magcom. Men med den første avtalen på plass ser det lysere ut for svenskene.

Neonode N2 er en telefon som først og fremst skiller seg fra mengden ved at den er svært liten og har et helt unikt brukergrensesnitt. I stedet for taster styres alt ved hjelp av fingertrykk eller bevegelser over skjermen. Skjermen reagerer ikke direkte på trykk, men har lyssensorer som registrerer strøk og berøringer.

Neonodes direktør, Tommy Hallberg, sier til Mobilen.se at avtalen er viktig. - Det betyr mye for oss å kunne følge opp lanseringen i Barcelona. Vi ser en stor mulighet med MyPhone som vil distribuere N2  i Hellas og noen flere land i denne regionen, sier Hallberg. - MyPhone er viktig av tre grunner; de kan markedet, de har et lokalt serviceapparat og de er villige til å investere i markedsførings- og salgtiltak, sier Hallbo.

Hvor store volumer det er snakk om kan Hallberg ikke si. - Jeg kan ikke gå ut med eksakt volum, men det er en avtale vi er godt fornøyd med, sier han. 


Vil til Norge

Neonode har flere forhandlilnger gående, også med nordiske distributører med virksomhet i Norge. - Når regner du med å kunne ha en nordisk avtale på plass? - Jeg håper vi kan sluttføre forhandlingene før sommeren, svarer Hallberg. I så fall kan de første N2-mobilene fra Neonode komme i norske butikker like over sommeren.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen