Neo Freerunner cracker låste nettverk

Neo Freerunner. (Foto: Marius S. Eltervåg)
Neo Freerunner. (Foto: Marius S. Eltervåg)

Neopwn har samlet sammen en drøy liste med programmer som er laget for å knekke koden på trådløse nettverk, og sydd dem inn i et nytt operativsystem for Linux-telefonen Neo Freerunner: Neopwn.

Denne plattformen gjør Freerunneren din i stand til å teste sikkerheten på det trådløse nettverket ditt (la naboen være i fred).

Første gang på mobilen

Plattformen er basert på Debian Linux, og er i følge Neopwn den første i sitt slag. Det skal nevnes at alle de integrerte programmene lenge har eksistert for tradisjonelle Linux-distroer.

En Neo Freerunner med Neopwn under skallet skal kunne knekke en vanlig WEP-kode på mellom fem og 14 minutter. Går du løs på mer avanserte standarder som WPA har du mer begrensede muligheter, og du kan for eksempel ikke hente ut passord.

Komplett ringeplattform

Neopwn-plattformen er ellers mer enn et nettverksverktøy. Faktisk får du et ganske komplett operativsystem med ett vell av programmer, og både SMS, ringing og andre telefonfunksjoner skal fungere ganske så knirkefritt. Noe som ikke kan sies om den programvaren Freerunner leveres med.

Neopwn selger både Freerunner-telefonen med forskjellige utgaver av plattformen, og frittstående versjoner av operativsystemet på hjemmesidene sine.

(Kilde: Neopwn.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen