Nekter barna Iphone
Teknofil

Nekter barna Iphone

I det siste nummeret av Vouge har hustruen til Bill Gates, Melinda Gates stilt opp til intervju. I intervjuet letter hun litt på sløret og gir et innblikk i Gates familiens regler.

Iphone forbudt
Bill Gates opprettet i sin tid en egen amnestimulighet for alle Microsoft-ansatte. De som hadde gått til innkjøp av en Apple Ipod fikk muligheten til å kaste spilleren i en egen Ipod-amnestisøppelkasse. Om det var mange som fulgte denne oppfordringen er uvisst, men i sitt eget private hjem har Bill Gates strenge regler. I intervjuet med Vouge forteller nemlig Belinda Gates at både hun og parets to barn har forbud mot å skaffe seg Ipod.

- Det er svært få ting som står på forbudslisten i vårt hjem, med Iphone og Ipod er blant tingene vi ikke kjøper inn til våre barn, forteller Melinda Gates ifølge Vouge.

Misunner vennene
Dermed må både hun og barna nøye seg med andre løsninger. Om det da går i Windows Mobile-telefoner og Microsoft Zune spillere sier Melinda Gates ingenting om, men hun legger ikke skjul på at hun selv av og til misunner venninnenes valgfrihet.

- Det hender jeg ser på vennene mine og tenker "Ooh jeg hadde ikke hatt noe imot å ha den Iphonen", forteller hun til Vouge.

Det er likevel tydelig at en så og si uendelig tilgang til penger ikke kan gi deg alt du ønsker i verden. Hvordan reglene er for bruk av andre av Apples tjenester som Safari, Itunes og Quicktime sier Gates ingenting om, men du blir neppe populær om du stiller med en Mac-maskin i det hjemmet.

Melinda Gates forteller i intervjuet ellers mye om arbeidet med å samle inn og fordele pengene fra Gates-fondet som paret har opprettet. Hele intervjuet kan du lese her.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen