– Nei, vi kommer ikke med mobil
Teknofil

– Nei, vi kommer ikke med mobil

Facebook-sjefen avviser ryktene om en Facebook-mobil.

I går kunne Bloomberg fortelle at Facebook vil lansere en egen mobiltelefon i samarbeid med HTC neste år. Nå avvises dette av Facebook-sjef Mark Zuckerberg.

Under selskapets kvartalspresentasjon i går kommenterte Zuckerberg ryktene som har gått i det siste om at selskapet skal jobbe med å utvikle sin egen mobiltelefon.

Ifølge Los Angeles Times sa Zuckerberg at det er viktigere å integrere Facebook-opplevelsen så mye som mulig i andre telefoner, enn å bygge sin egen telefon.

Gir ingen mening

– Du vil se oss gjøre ting som å støtte Apple i iOS-integrasjonen, slik de har ønsket. Det er mange ting du også kan bygge i andre operativsystemer, uten at det det behøver å innebære å bygge en hel telefon. Det tror jeg ikke hadde vært spesielt meningsfullt for oss, sa Zuckerberg.

Facebook offentliggjorde i går for første gang et kvartalsregnskap. Tallene for årets andre kvartal viste at selv om omsetningen økte med 32 prosent til 1,18 milliarder dollar, så gikk selskapet med et underskudd på 157 millioner dollar – rundt 1 milliard kroner. Du kan lese mer om dette hos vårt søsternettsted Hardware.no.

Les også: Facebook erstatter virkelige venner

(Kilde: Los Angeles Times)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen