(Bilde: Mashable)

Nei, dette er ikke Facebook

Twitter tester ut ny design som ser mistenkelig kjent ut.

Twitter jobber med å friske opp utseendet på tjenesten sin, og har rullet ut en splitter ny design til betatesterne sine. 

Ligner mer på Facebook enn Twitter

Her ser du hele skjermbildet fra den nye designen.
Her ser du hele skjermbildet fra den nye designen.

Den nye designen har gått langt vekk fra dagens midtjusterte tilnærming, med fokus på enkeltposter og samtaler. I stedet ser det ut som Twitter har fått kraftig inspirasjon fra profilsidene til både Google+ og Facebook.

Her får du servert et digert toppbilde som dekker hele bredden av nettsiden, og et høyrestilt profilbilde. I stedet for at oppdateringene dine blir vist i én lang rekke nedover, dukker det i stedet opp som mosaikk-fliser spredd rundt på profilsiden. 

Ikke endelig design

Og slik ser Twitter ut i dag.
Og slik ser Twitter ut i dag.

Det er fortsatt ikke sikkert at Twitter vil implementere den nye designen for vanlige brukere. Selskapet er kjente for å teste ut to drastisk forskjellige løsninger på problemene sine, for å se hva som fungerer best. I dette tilfellet kan det hende de prøver ut den Facebook-inspirerte designen mot en litt oppusset versjon av sin tidligere design, for å måle responsen fra brukerne.

 Hva synes du? Bør Twitter beholde den vertikale designen de har i dag med fokus på enkeltposter, eller bør de omfavne den profilsentriske tilnærmingen? Diskuter gjerne i kommentarfeltet, og ikke glem å følge oss på Twitter.

Synes du Twitter har blitt dårligere i det siste?
Twitter trenger hjelp »

(Kilde: Mashable via The Verge)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen