Nei, dette er ikke en Windows Phone-klokke
Teknofil
(Bilde: Goophone)

Nei, dette er ikke en Windows Phone-klokke

Denne merkelige skapningen kjører Android 4.0.

Akkurat som at Goophones nyeste telefon ikke var en iPhone 5S, er heller ikke deres nye smartklokke basert på Windows Phone. Det kinesiske selskapet har blitt eksperter på å lage billige kopier av både nylanserte og uannonserte produkter, og sist ut er altså Goophone Smart Watch.

Produkthybrid

På overflaten ser Goophones nyeste produkt mest ut som en variant av smartklokken I'm Watch, men med et Windows Phone-grensesnitt. I realiteten kjører det imidlertid en variant av Android 4.0 Ice Cream Sandwich, med full tilgang til Google Play. 

Slik ser Goophone Smart Watch ut i hvit utførelse.
Slik ser Goophone Smart Watch ut i hvit utførelse.Foto: Goophone

I motsetning til andre smartklokker på markedet krever ikke Goophone Smart Watch at du parer den med en telefon. I stedet kan du putte inn et simkort, og surfe rundt på klokken via 3G eller WiFi.

Selve skjermen er på bare 1,54 tommer og har en oppløsning på 240 x 240 piksler. På innsiden surrer en tokjernet MediaTek-prosessor klokket til 1,2 GHz, 512 MB minne og 4 GB lagringsplass. Klokken har også et kamera, som kan knipse bilder med to megapiksels-oppløsning. 

Batteritiden blir såvidt nevnt på nettsiden deres, men den er neppe noe å hoppe i taket for. Den oppgitte standby-tiden er på 48 timer, men brukstiden er ikke nevnt i det hele tatt. 

Må bestilles fra Kina

Du vil nok neppe se mange eksemplarer av Goophones smartklokke på det norske markedet, da den bare er tilgjengelig via selskapets egne nettsider. Der kan du velge imellom både hvit og svart utførelse. Begge varientene har en prislapp på 299 dollar, eller omtrent 1800 kroner før frakt og moms. 

Sjekk ut den forrige kopien Goophone lagde: 
Klarer du å se forskjellen på iPhone 5S og den kinesiske kopien? 

(Kilde: Übergizmo)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen