(Bilde: CiccareseDesign)

– Nei, det kommer ingen iPad neste uke

Men du kan glede deg til nye Apple-telefoner.

Apple-ryktebørsen eksploderte i går, da den anerkjente avisen Bloomberg nevnte i en artikkel at Apple snart ville slippe nye telefoner og nettbrett neste uke.

Nå har imidlertid Bloomberg endret på setningen i artikkelen, og ekspertene er nok en gang enige: Nye iPhoner kommer neste uke, mens nettbrettene kommer senere i år. 

Skrivefeil?

Artikkelen til Bloomberg handlet egentlig om at Apple vil åpne en ny butikk i Tokyo, men mot slutten av teksten hadde de også en uttalelse fra en "som står Apple nært", som altså kunne by på den saftige nyheten.

Nå har de endret setningen i artikkelen fra å si at Apple vil oppdatere både telefonen og nettbrettet sitt, til å bare nevne at det kommer trolig en ny telefon neste uke.

Lite trolig

Ifølge nettsteder som Apple Insider og 9to5mac ville en iPad-lansering neste uke gått imot alle tidligere indikasjoner, og ville vært et veldig rart valg fra Apples side. 

Dermed må du smøre deg med tålmodighet hvis du venter på et nytt Apple-nettbrett. Ryktene vil ha det til at Apple vil slippe både en tynnere utgave av 9,7-tommers iPaden, med smalere rammer, og en iPad mini med retina-skjerm

Ekspertene tror Apple vil slippe to nye telefoner neste uke: 
Les mer om iPhone 5S »
Les mer om iPhone 5C »

 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen