Nei, det er ikke en Mac Pro, men en øltønne
Teknofil

Nei, det er ikke en Mac Pro, men en øltønne

Laget av Apples nye designer.

Apple ansatte nylig den kjente designerne Marc Newson, som i samarbeid med Joni Ive vil jobbe med Apples framtidige produkter.

Nå har hans første produkt siden Apple-samarbeidet startet, men produktet er helt fritt for en eple-logo. Han har nemlig designet en øltønne for ølprodusenten Heineken og kjøkkenprodusenten Krups. 

Bruker spesielle øl-kapsler

Navnet på tønna er The Sub, og ser omtrent ut som en Mac Pro i stabilt sideleie. Men i stedet for å pumpe ut milliarder av 1-ere og 0-er, pumper The Sub ut leskende drikke. Newson selv kaller produktet ølets svar på Nespresso. 

The Sub har plass til spesielle kapsler som rommer to liter med øl, kalt «Torps». Heineken vil tilby flere ulike typer øl i kapselform, så du enkelt kan bytte smak i øltønna di. 

Kommer i svart og hvitt

Den svarte tønna du ser i toppbildet er en såkalt Limited Edition-utgave, og vil kun selges i Frankrike og Italia. De vil imidlertid også lage en hvit variant, som vil bli laget i langt større kvanta, og trolig selges i flere land.

Prisen er ennå ikke oppgitt, men med tanke på at det er laget av en verdenskjent designer og ser ut som en Mac Pro, blir det neppe billig. 

Spør du oss er det mye lettere å brygge selv og forvandle PC-kabinettet til et øltårn »

(Kilde: Dezeen via Ubergizmo)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen