Nedringt av Paris Hiltons venner

Paris Hilton, GoYellow.de i Munich. (Foto: Peter Schäfermeier)
Paris Hilton, GoYellow.de i Munich. (Foto: Peter Schäfermeier)

Når du sier opp et telefonabonnement i USA tar det seks måneder før det kan gis videre til en ny eier. Men Paris Hiltons gamle nummer bør kanskje vært holdt borte fra mobilnettet enda litt lenger.

Studenten Shira Barlow var nemlig så uheldig å få tildelt Paris' gamle telefonnummer. Det gjorde at hun mottok telefonsamtaler både natt og dag. Mange var av det bisarre slaget, men hun mottok også en rekke hyggelige samtaler og tekstmeldinger.

Hun skjønte ikke hvorfor hun i ett ble oppringt av folk som inviterte henne på trendy klubber og som ville snakke med Paris, men da superstjernen ble fengslet for omtrent en måned siden begynte Barlow å lukte lunta.

- Lykke til med friheten
Barlow fikk en haug med festinvitasjoner, og da Paris kom ut av fengselet fikk hun en rekke telefonsamtaler fra venner som ønsket henne lykke til med friheten.

Studenten forklarer til tidsskriften Splash News at hun er forsiktig med å ikke gi seg ut for å være Paris.

- Den eneste gangen var da jeg sendte en takk-melding til noen. Jeg antar at Paris kanskje ville synes det var høflig å svare på slike meldinger, sier Barlow til Splash News.

Episoden kom frem i media nå nylig da LA Times skulle ringe til Paris, og traff på Shira som forklarte historien om hvordan hun fikk Paris' gamle mobilnummer.

(Kilde: VG, Gizmodo.com, Side 2, Splash News)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen