Nedlasting skjer til pc-en

Det er det amerikanske analyseselskapet Mmetrics som konstaterer dette på basis av en stor undersøkelse gjennomført blant amerikanske og europeiske forbrukere.

– Det eksperimenteres i bransjen med nedlastinger av hele sanger og musikkstykker rett til mobilen, men totalt sett utgjør dette bare en liten andel av den musikken som finnes på mobiltelefoner rundt omkring, heter det i rapporten som gjengis i Cellular-news.

Dette fenomenet kommer aller tydeligst fram i England og Italia. Der oppgir henholdsvis 12,2 og 10 prosent av de spurte at de over en tremånedersperiode brukte mobilen til å høre på musikk de hadde flyttet over fra pc-en. De tilsvarende tallene for musikk som var lastet ned rett i mobilen, var 2,7 og 1,3 prosent.

I Tyskland og Frankrike var det kun 0,5 prosent av forbrukerne som hadde lyttet til musikk som var lastet rett inn i mobilen uten først å ta veien om datamaskinen.

Til sammenligning skryter Telenor av at kundene lastet ned over 1 million låter til mobilen via deres musikkbutikk i 2006.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen