Nedgraderer Z1010

Eiere av Sony Ericssons Z1010 fikk seg en kjedelig overraskelse etter å ha lastet inn den nyeste programvaren til telefonen. Programvareoppdateringen gjør nemlig at telefonen ikke lenger kan brukes sammen med håndfrisett i bil.

Det svenske mobilnettstedet mobil.se har snakket med Sony Ericssons Per Alksten, som kan bekrefte det noe spesielle fenomenet.

På spørsmål om hvordan Sony Ericsson kan lansere en programvare som ikke fungerer, når den forrige versjonen fungerte helt ypperlig, svarer Alksten følgende: "Ibland händer det att saker inte fungerar när man släpper nya releaser".

Verre er det imidlertid at den svensk-japanske giganten ikke akter å gjøre noe med problemet. Telefonen er nemlig såpass gammel at det ikke vil lanseres flere versjoner av programvaren. Dermed må frustrerte eiere pent belage seg på en nedgradering av programvaren hvis de vil bruke telefonen når de befinner seg på veien - hvis de vil holde seg på rett side av loven, vel og merke.

Sony Ericsson har tatt kontakt med samtlige personer som har kjøpt Z1010, og bedt disse henvende seg til sin Sony Ericcsson-forhandler for å få nedgradert programvaren. Det er ikke hver dag man får slike tilbud.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen