Nede for telling?

Det er ikke alltid det er en seng i nærheten når trøttheten er i ferd med å ta over både hode og kropp. Og når man først sovner på steder man helst vil være våken, vil tilfeldighetene det besynderlig ofte til at man heller ikke våkner når man burde.

Vi har vel alle opplevd at trøttheten holder på å ta oss på bussen, på flyet, på en kjedelig forelesning eller på en langdryg kinofilm.

For deg som ikke greier å motstå fristelsen for å ta en liten høneblund, finnes det nå et produkt som sørger for at det ikke sklir helt ut. Trymax har rett og slett utviklet en nedtellingsklokke som er så liten at du kan ha den inne i øret.

Vekkerklokken har fått det dekkende navnet Earalarm. Du kan stille inn Earalarm til å ringe opptil syv timer og femti minutter senere. I tillegg har klokken en slumrefunksjon som gjør at du kan utsette nedtellingstiden fem minutter av gangen når du ønsker det.

Forstyrrer ikke omgivelsene
Fordelene med en alarm for øret er mange. Det beste og viktigste er at du unngår å forstyrre alle andre med alarmen på mobiltelefonen eller armbåndsuret. I tillegg kan du ta deg en liten blund, og kanskje rekke å våke opp igjen før resten av styremøtet registrerer ditt hemmelige møte med Jon Blund.

Ulempen er at Earalarm neppe vil fungere som vekkerklokke i de tilfellene hvor du faktisk har mulighet til å legge deg ned. Det skal nok ikke mange saltoer til i sengen før Earalarm har falt ut av øret og du vil sove lykkelig uvitende om at alarmen prøver å vekke deg.

På Trymax sine nettsider finner du både illustrasjoner og en detaljert beskrivelse av hvordan klokken skal brukes. Earalarm kan du kjøpe fra I-Naks nettsider for en drøy hundrelapp.

(Kilder: Trymax, I-Nak)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen