NEC lanserer "trådløse" projektorer

Spesifikasjoner er lagt inn i Produktguiden

Pressemelding

NEC viser veien med de siste LT-projektorene


Stockholm, 25. august 2004 -

NEC lanserer to banebrytende projektorer i den populære LT-serien. De nye bærbare projektorene NEC LT245 og NEC LT265 er utstyrt med den aller siste teknikken, noe som medfører økt funksjonalitet og kapasitet. I tillegg til tekniske finesser er projektorene kjennetegnet av gjennomgående høy kvalitet, stilig design og overlegen fargegjengivelse.

Projektorene er tvers gjennom tilpasset for å gjøre presentasjonen så enkel som mulig. En ny funksjon som gjør presentasjonen mer fleksibel er at projektorene kan koples direkte til et nettverk, slik at brukeren har mulighet til å hente og åpne filer i datamaskinen rett fra projektoren. Dette kan være særlig nyttig ved presentasjoner der datamaskinen og projektoren befinner seg på forskjellige steder.

NEC LT245 og NEC LT265 er de første projektorene i sitt segment som har mulighet for trådløs tilkopling til nettverk med den nye raske WLAN-standarden for hastigheter på opptil 54 Mbps. Det gjør det mulig å overføre store filer og tunge PowerPoint-presentasjoner fra datamaskinen til projektoren på null komma null.

Bildeinnstillingen forenkles også med den automatiske vertikale keystone-korrigeringen som gjør at projektoren selv stiller inn bildet slik at alle hjørner har 90 graders vinkel. Projektoren kan også justere bildet horisontalt, noe som medfører at projektoren kan plasseres hvor som helst i rommet.

Design og farge setter sitt preg på NEC LT245 og LT265. Det myke formspråket i kombinasjon med en skimrende perlemorfarge gir to svært stilfulle projektorer som er lette å transportere og som kan brukes i alle slags miljøer. Detaljert fargegjengivelse og høy kontrast garanterer et detaljrikt bilde med naturtro farger.

Projektorene har følgende funksjoner og tekniske data:
- Lite viftestøy - knapt hørbare 28 desibel
- Mulighet for trådløs nettverkstilkopling med den nyeste standarden for WLAN 54 Mbps
- Full nettverksstøtte som gjør det mulig å kontrollere datamaskinen fra projektoren
- Overlegen fargegjengivelse takket være nytt fargehjul
- Flere tilkoplingsmuligheter (DVD, TV-spill, datamaskin)
- Doble innganger for datamaskiner (VGA)
- Automatisk vertikal keystone-korrigering og manuell horisontal korrigering
- Kan monteres i taket

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen