NEC i VISA-format

Trodde du trenden med ultrasmå telefoner var noe nytt? Da har du nok ikke hørt om NEC. Selskapet har lenge satset på minitelefoner, blant annet telefoner ikke større enn kredittkort. Nå har nettopp denne serien fått et nytt medlem.

N908 er oppfølgeren til N900, som tok Asia med storm med sin lille størrelse. Telefonen var ikke større enn et VISA-kort, noe som gjorde at den lenge var blant verdens aller minste. Oppfølgeren følger tradisjonen, men er i tillegg helt fri for taster.

I stedet for taster er N908 utstyrt med en trykkfølsom skjerm, som gjør vanlige taster overflødige. Dermed er fronten helt dominert av skjermen og en høyttaler for samtaler. På siden finner du egne knapper for tastelås, volum og kamera, samt en port for minnekort av typen microSD.

Til tross for at N908 kun er 1,2 cm tykk, har NEC i tillegg fått på plass et 1,3 megapikslers kamera på baksiden. Det er fullt mulig å bruke telefonen som mp3-spiller, og til å spille av video.

Dessverre, N908 er kun lansert for det asiatiske markedet. Etter lanseringen av N900 var det mange som mente at NEC ville satse internasjonalt med sine minitelefoner. Men historien har vist at det ikke har skjedd, og det er heller tvilsomt at N908 vil finne veien til norske butikker.

Men om du skulle være interessert, vil telefonen være å skaffe i asiatiske nettbutikker i løpet av tredje kvartal i år.

(Kilder: PhoneDaily, SlashPhone)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen