Test

NEC 1770NX

NECs 60-serie er på vei til å takke for seg samtidig som 70-serien står på trappene. 1760NX har lenge vært omtalt som en av de beste "allround"-skjermene. Etter at det ble kjent at 1770NX blir arvtakeren, har ryktene florert og spørsmålene haglet.

Selv om 1760NX ble lansert så langt tilbake som april 2003, henger den fremdeles med i svingene. Fortsatt blir førstegangskjøpere som drister seg til å be om råd på diskusjonsforumet vårt, rådet til å se nøye på denne skjermen dersom de vil ha en skjerm de kan bruke til alt - spill inkludert. Den siste tiden har standardsvaret gått over fra å være "NEC 1760NX, selvfølgelig" til "NEC 1760NX, eller vent på den nye 1770NX". Det er helt klart at forventningene til den nye 70-serien er til å ta og føle på.

I pressemeldingen som kom i september var NEC svært sparsomme med detaljer, men det ble blant annet lovet en opplevelse for spillerne blant oss. NEC lovet videre et slankt og dynamisk nytt design, og en ny og revolusjonerende meny. Vi har fått lov til å leke oss med 17-tommeren i den nye 70-serien en liten stund, og skal dele våre inntrykk her.

Denne artikkelen er delt inn i følgende deler:

Takk til NEC-Mitsubishi Display Norge som lånte oss skjermen til test.

Nec MultiSync LCD1770NX   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen