Navigon med design-GPS

NAVIGON 7210 kommer på det norske markedet denne måneden. - Navigatoren har allerede mottatt den internasjonale Red Dot designpris for sitt spektakulære ytre og sine mange features – heriblant helt nye funksjoner som ”SOS Nødhjelp” og ”3D Landmark View”, skriver Navigon i en pressemelding.

NAVIGON 7210 har funksjoner som Reality View Pro, Lane Assistant Pro og gratis TMC i 40 land i Europa. TMC kabelen er integrert i ladekabelen så du slipper den løse antenneledningen vi så på tidligere modeller.

SOS-funksjon
Den nye GPS-en har ”SOS Nødhjelp”, en funksjon som skal gjøre det enklere å tilkalle hjelp om ulykken er ute. Med et trykk på en knapp viser GPS-en opplysninger om relevante myndigheter og nærmeste sykehus, politistasjoner og apotek.

Også telefonnumrene er oppgitt, og via Bluetooth kan man med enda et trykk på skjermen ringe opp fra mobilen.

Bygninger i 3D
En annen nyhet er 3D Landmark View, der mer enn 500 interessepunkter over hele Europa er gjengitt i fotorealistiske 3D-animasjoner. Flerenvil fortløpende komme til. I Norge kan man inntil videre se 10 forskjellige bygninger i 3D på NAVIGON 7210.

- Det er også mulig å lagre sine personlige favoritter, slik at disse vises med et lite flagg på kartet. På den måten vet man om man er i nærheten av f.eks. sine foretrukne restauranter, kafeer eller kinoer, skriver Navigon..

NAVIGON 7210 er på markedet i september 2008 til en anbefalt utsalgspris på 2.990 kroner.

Kommentarer (0)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen