Navigon lanserer GPS-kampanje

Nå lanserer Navigon en ny GPS, Navigon 2150 Max, og kjører samtidig igang en kampanje for kartoppdateringer.

Det er ingen tvil om at Navigon prøver å gjøre noe for å ta sin del av markedsandelene. Mens Tomtom har klart størst del av markedet, prøver den belgiske GPS-produsenten Mio å kapre budsjettmarkedet. Navigon lanserer på sin side et kampanjetilbud.

Nye kart - alltid

Kampanjen for kartoppdateringer går ut på at du får to års kartoppdateringer for 75 prosent mindre enn normal pris, dersom du kjøper tjenesten Freshmaps innen 30 dager etter du kjøpte 2150 Max. Prisen du da må betale for å ha oppdaterte kart de neste to årene er 159 kroner, mens fullprisen egentlig lyder på 799 kroner.

Navigon og kartleverandøren Navteq sender ut kart én gang i kvartalet, slik at du får åtte kartoppdateringer om du benytter deg av tilbudet. Enten du gjør det eller ikke, vil du uansett kunne oppdatere kartene innen 30 dager etter du kjøpte GPS-en. Kartene i 2150 Max dekker 40 land i Europa.

4,3 tommers skjerm

2150 Max har fått en 4,3 tommer stor skjerm, slik som de aller fleste GPS-er med bredskjerm. Dette bør gi en grei oversikt når du kjører i trange bygater. GPS-en er også utstyrt med Bluetooth, slik at du kan snakke i mobiltelefon ved å bruke 2150 Max som håndfri og en fjernkontroll til mobilen.

I tillegg har den nye GPS-en fått støtte for TMC, slik at du kan motta trafikkinformasjon rett på GPS-skjermen. Til dette har 2150 Max en innebygget antenne i strømledningen til sigarettenneruttaket. Navigon tilbyr gratis trafikkinformasjon til alle brukere, slik at du ikke trenger å betale noe ekstra. I Norge finnes det imidlertid ikke støtte for TMC ennå.

GPS-en får en veiledende pris på 2500 kroner inkludert merverdiavgiften. Enheten er å finne i butikkhyllene i midten av august.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen