Nattfotokonkurransen er over

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Fjerde rundes vinnerbilde
Fjerde rundes vinnerbilde
Fjerde rundes andreplass
Fjerde rundes andreplass

Akams nattfotokonkurranse er nå over, og vinnerbildene fra de ulike rundene er nå klare. Hvem som vant hovedpremien, en Sigma 50mm f1.4 EX DG HSM i valgfri fatning, må nok av praktiske årsaker fremdeles vente noen dager, men i mellomtiden kan man nyte bildene fra konkurransen i dette galleriet. Eventuelt kan man kun se de pallplasserte bildene, som man finner i dette galleriet.

Fjerde rundes tredjeplass
Fjerde rundes tredjeplass

Resultater fra fjerde runde
Det kom inn 28 bilder til nattfotokonkurransens fjerde runde. Fra denne gruppen ble ved hjelp av totalt 127 avgitte stemmer dette bildet av thomas_86 kåret til tredje rundes vinnerbilde, med en enkelt stemme mer enn andreplassen, som denne gang tilfalt Maranello med dette bildet, foran sofus71 som kom på tredjeplass med dette bildet. Den komplette oversikten over rundevinnerne finner du nedenfor.

Vi gratulerer og ber om at de tre nevnte brukerne sender oss sine postadresser slik at vi kan få sendt ut premien til vinneren og et lite plaster på såret til de to andre.

Første runde:

Andre runde:

Tredje runde:

Fjerde runde:

Vi takker alle deltagere for innsatsen, og spesielt de to rundevinnerne som faktisk stakk av med to rundeseiere hver og dermed kunne fremvise en formidabel innsats!

Forumtråden for nattfotokonkurransens første runde finner du her.
Forumtråden for nattfotokonkurransens andre runde finner du her.
Forumtråden for nattfotokonkurransens tredje runde finner du her.
Forumtråden for nattfotokonkurransens fjerde runde finner du her.

Premiene
Det er som kjent FotoVideo som velvillig stiller opp med premiene, og de har vært i det gavmilde hjørnet:

Hver rundevinner premieres med et Travel Angel C-069 M8-stativ i karbonfiber fra Benro, til en verdi av kr 2495,- per stykk. Benro er et gammelt og anerkjent merke, og akkurat dette stativet er kompakt og lett takket være konstruksjonen i karbonfiber, men det kan likevel brukes til utstyr opp til 6 kg. Med andre ord en god hjelp for fotografer i sene nattetimer.

Hovedpremien er som sagt en Sigma 50mm f1.4 EX DG HSM i valgfri fatning, til en verdi av ca kr 3500,-. Dette objektivet har høstet mange lovord rundt omkring. Det er lyssterkt og skulle fungere godt til nattfotografering, som jo tross alt er konkurransens tema.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen