Nattfoto: Tredje runde er over

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Runde tre i nattfotokonkurransen er nå over, og fjerde og siste runde har startet. Alle bilder som legges inn de neste fjorten dagene vil bli med i fjerde runde, og også de som deltok i de tre første rundene kan legge inn bilder i fjerde runde. Man kan imidlertid ikke delta med samme bilde i flere runder.

For å se bildene fra tredje runde og stemme på vinnerbildet, gå til denne forumtråden. Hvis du allerede har avgitt din stemme kan du her også se hvilket bilde som til en hver tid leder.
Vi gjør oppmerksom på at vi stoler på våre leseres integritet og håper at det er nok til at vi unngår ubehageligheter som stemmefisking og andre forsøk på juks som vil føre til diskvalifikasjon. Har du spørsmål kan du komme med dem i artikkeltråden, men les igjennom den først er du grei - det er nemlig god mulig spørsmålet ditt allerede er besvart der.

Ønsker du å delta i nattfotokonkurransens fjerde runde går du til denne forumtråden.

Resultater fra andre runde
Det kom inn 66 bilder til nattfotokonkurransens andre runde. Fra denne gruppen ble ved hjelp av totalt 161 avgitte stemmer dette bildet av george costanza kåret til første rundes vinnerbilde, med 31 stemmer.

På andreplass kom thomas_86 med dette bildet og 18 stemmer, foran Phaser_ som kom på delt tredjeplass med dette bildet og eskim0 med dette bildet, hver med 16 stemmer.

Vi gratulerer og ber om at de fire nevnte brukerne sender oss sine postadresser slik at vi kan få sendt ut premien til vinneren og et lite plaster på såret til de tre andre.

Andre rundes vinnerbilde
Andre rundes vinnerbilde
Andre rundes andreplass
Andre rundes andreplass
Andre rundes tredjeplass
Andre rundes tredjeplass
Andre rundes tredjeplass
Andre rundes tredjeplass

Hvordan delta
Konkurransen vi bli inndelt i fire runder på fjorten dager hver, og man kan delta med ett bilde i hver runde. Man må være medlem i forumet for å kunne delta, og er du ikke medlem ennå så kan du bli det her. Det koster ingen ting. En forumtråd vil bli opprettet for hver runde i konkurransen, og man deltar ved å legge bildet man vil delta med inn i denne. Man kan legge inn bildet når som helst i løpet av runden, men bildene må være tatt i perioden inneværende runde varer. Når fristen for innlevering til hver runde er ute, vil det bli opprettet en avstemming i forumet, slik at det er brukerne selv som avgjør hvem som vinner runden. Avstemmingen varer i de samme fjorten dagene som den påfølgende runden, og alle bildene som deltar i de fire rundene er med i juryens vurdering av hvilket bilde som er best av dem alle og dermed fortjener hovedpremien. Er du med i alle rundene vil du altså ha firedobbel mulighet for å vinne hovedpremien. Juryen vil bestå av Akams redaksjon samt en representant fra FotoVideo, som har vært greie og stilt opp med alle premiene.

Forumtråden for nattfotokonkurransens første runde finner du her.
Forumtråden for nattfotokonkurransens andre runde finner du her.
Forumtråden for nattfotokonkurransens tredje runde finner du her.
Forumtråden for nattfotokonkurransens fjerde runde finner du her.

Tidsfrister etc:

Oversikten over runder og avstemminger ser slik ut:

  • Fredag 23/1 klokken 12:44: Første runde starter. Folk løper ut og fotograferer ivrig.
  • Fredag 6/2 klokken 12:44: Første runde avsluttes. Andre runde begynner.
  • Fredag 20/2 klokken 12:44: Andre runde avsluttes. Tredje runde begynner.
  • Fredag 6/3 klokken 12:44: Tredje runde avsluttes. Fjerde runde begynner.
  • Fredag 20/3 klokken 12:44: Fjerde runde avsluttes og avstemmingen starter.
  • Fredag 3/4 klokken 12:44: Avstemming for fjerde runde avsluttes. Vinnerne presenteres.

Premiene
Det er som sagt FotoVideo som velvillig stiller opp med premiene, og de har vært i det gavmilde hjørnet:

Hver rundevinner premieres med et Travel Angel C-069 M8-stativ i karbonfiber fra Benro, til en verdi av kr 2495,- per stykk. Benro er et gammelt og anerkjent merke, og akkurat dette stativet er kompakt og lett takket være konstruksjonen i karbonfiber, men det kan likevel brukes til utstyr opp til 6 kg. Med andre ord en god hjelp for fotografer i sene nattetimer.

Hovedpremien er en Sigma 50mm f1.4 EX DG HSM i valgfri fatning, til en verdi av ca kr 3500,-. Dette objektivet har høstet mange lovord rundt omkring. Det er lyssterkt og skulle fungere godt til nattfotografering, som jo tross alt er konkurransens tema.

PS!
Lurer du på hvorfor tidspunktet 12:44? Det er fordi konkurransens siste runde avsluttes når det er vårjevndøgn og mørketiden offisielt er over.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen