Nattfoto: Første runde er over

Første runde i vår nattfotokonkurranse er nå over, og andre runde har startet. Alle bilder som legges inn de neste fjorten dagene vil bli med i andre runde, og også de som deltok i første runde kan legge inn bilder i andre runde. Man kan imidlertid ikke delta med samme bilde i flere runder.

For å se bildene fra første runde og stemme på vinnerbildet, gå til denne forumtråden. Hvis du allerede har avgitt din stemme kan du her også se hvilket bilde som til en hver tid leder.
Vi gjør oppmerksom på at vi stoler på våre leseres integritet og håper at det er nok til at vi unngår ubehageligheter som stemmefisking og andre forsøk på juks som vil føre til diskvalifikasjon. Har du spørsmål kan du komme med dem i artikkeltråden, men les igjennom den først er du grei - det er nemlig god mulig spørsmålet ditt allerede er besvart der.

Ønsker du å delta i nattfotokonkurransens andre runde går du til denne forumtråden.

Hvordan delta
Konkurransen vi bli inndelt i fire runder på fjorten dager hver, og man kan delta med ett bilde i hver runde. Man må være medlem i forumet for å kunne delta, og er du ikke medlem ennå så kan du bli det her. Det koster ingen ting. En forumtråd vil bli opprettet for hver runde i konkurransen, og man deltar ved å legge bildet man vil delta med inn i denne. Man kan legge inn bildet når som helst i løpet av runden, men bildene må være tatt i konkurranseperioden. Når fristen for innlevering til hver runde er ute, vil det bli opprettet en avstemming i forumet, slik at det er brukerne selv som avgjør hvem som vinner runden. Avstemmingen varer i de samme fjorten dagene som den påfølgende runden, og alle bildene som deltar i de fire rundene er med i juryens vurdering av hvilket bilde som er best av dem alle og dermed fortjener hovedpremien. Er du med i alle rundene vil du altså ha firedobbel mulighet for å vinne hovedpremien. Juryen vil bestå av Akams redaksjon samt en representant fra FotoVideo, som har vært greie og stilt opp med alle premiene.

Forumtråden for nattfotokonkurransens første runde finner du her.
Forumtråden for nattfotokonkurransens andre runde finner du her.

Tidsfrister etc:

Oversikten over runder og avstemminger ser slik ut:

  • Fredag 23/1 klokken 12:44: Første runde starter. Folk løper ut og fotograferer ivrig.
  • Fredag 6/2 klokken 12:44: Første runde avsluttes. Andre runde begynner.
  • Fredag 20/2 klokken 12:44: Andre runde avsluttes. Tredje runde begynner.
  • Fredag 6/3 klokken 12:44: Tredje runde avsluttes. Fjerde runde begynner.
  • Fredag 20/3 klokken 12:44: Fjerde runde avsluttes og avstemmingen starter.
  • Fredag 3/4 klokken 12:44: Avstemming for fjerde runde avsluttes. Vinnerne presenteres.

Støtt og stødig
Støtt og stødig

Premiene
Det er som sagt FotoVideo som velvillig stiller opp med premiene, og de har vært i det gavmilde hjørnet:

Hver rundevinner premieres med et Travel Angel C-069 M8-stativ i karbonfiber fra Benro, til en verdi av kr 2495,- per stykk. Benro er et gammelt og anerkjent merke, og akkurat dette stativet er kompakt og lett takket være konstruksjonen i karbonfiber, men det kan likevel brukes til utstyr opp til 6 kg. Med andre ord en god hjelp for fotografer i sene nattetimer.

Hovedpremien er en Sigma 50mm f1.4 EX DG HSM i valgfri fatning, til en verdi av ca kr 3500,-. Dette objektivet har høstet mange lovord rundt omkring. Det er lyssterkt og skulle fungere godt til nattfotografering, som jo tross alt er konkurransens tema.

Sigma 50mm F1.4 EX DG HSM
Sigma 50mm F1.4 EX DG HSM

PS!
Lurer du på hvorfor tidspunktet 12:44? Det er fordi konkurransens siste runde avsluttes når det er vårjevndøgn og mørketiden offisielt er over.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen