Nattfoto: Fjerde runde er over

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Fjerde runde i nattfotokonkurransen er nå over, og juryen trekker seg tilbake for å debattere hovedvinneren mens leserne stemmer over hvilket bilde som skal vinne siste runde.

For å se bildene fra fjerde runde og stemme på vinnerbildet, gå til denne forumtråden. Hvis du allerede har avgitt din stemme kan du her også se hvilket bilde som til en hver tid leder. Avstemmingen avsluttes 3 april klokken 12:44.

Vi gjør oppmerksom på at vi stoler på våre leseres integritet og håper at det er nok til at vi unngår ubehageligheter som stemmefisking og andre forsøk på juks som vil føre til diskvalifikasjon. Flere bilder er allerede disket, av ulike grunner. Har du spørsmål kan du komme med dem i artikkeltråden, men les igjennom den først er du grei - det er nemlig god mulig spørsmålet ditt allerede er besvart der.

Tredje rundes vinnerbilde
Tredje rundes vinnerbilde
Tredje rundes andreplass
Tredje rundes andreplass

Resultater fra tredje runde
Det kom inn 43 bilder til nattfotokonkurransens tredje runde. Fra denne gruppen ble ved hjelp av totalt 115 avgitte stemmer dette bildet av george costanza kåret til tredje rundes vinnerbilde, med overveldende flertall.

På andreplass kom AndyAndy med dette bildet, foran Tor Arne Bjørn som kom på tredjeplass med dette bildet.

Vi gratulerer og ber om at de tre nevnte brukerne sender oss sine postadresser slik at vi kan få sendt ut premien til vinneren og et lite plaster på såret til de to andre.

Tredje rundes tredjeplass
Tredje rundes tredjeplass

Forumtråden for nattfotokonkurransens første runde finner du her.
Forumtråden for nattfotokonkurransens andre runde finner du her.
Forumtråden for nattfotokonkurransens tredje runde finner du her.
Forumtråden for nattfotokonkurransens fjerde runde finner du her.

Avstemming for fjerde runde avsluttes fredag 3/4 klokken 12:44 og vinnerne vil presenteres en tid etter det.

Premiene
Det er som sagt FotoVideo som velvillig stiller opp med premiene, og de har vært i det gavmilde hjørnet:

Hver rundevinner premieres med et Travel Angel C-069 M8-stativ i karbonfiber fra Benro, til en verdi av kr 2495,- per stykk. Benro er et gammelt og anerkjent merke, og akkurat dette stativet er kompakt og lett takket være konstruksjonen i karbonfiber, men det kan likevel brukes til utstyr opp til 6 kg. Med andre ord en god hjelp for fotografer i sene nattetimer.

Hovedpremien er en Sigma 50mm f1.4 EX DG HSM i valgfri fatning, til en verdi av ca kr 3500,-. Dette objektivet har høstet mange lovord rundt omkring. Det er lyssterkt og skulle fungere godt til nattfotografering, som jo tross alt er konkurransens tema.

PS!
Lurer du på hvorfor tidspunktet 12:44? Det er fordi konkurransens siste runde avsluttes når det er vårjevndøgn og mørketiden offisielt er over.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen