Nasjonal sikkerhetsdag arrangeres i Norge

NorSIS, Post- og teletilsynet og IKT-Norge arrangerer Sikkerhetsdagen 28.- 30. april 2009 sammen med viktige støttespillere og aktører i bransjen.

Hensikten med arrangementet er å bevisstgjøre ansatte og ledere i små og mellomstore bedrifter om informasjonssikkerhet.

Sikkerhetsdagen består av seminarer i ulike byer samt aktiviteter knyttet til informasjonssikkerhet i kommuner og andre virksomheter.

I en pressemelding heter det at hundretusenvis av norske PC-er og datasystemer står åpne for dataangrep. Nasjonal sikkerhetsdag setter fokus på enkle tiltak som vi alle kan gjøre for å unngå dataangrep og tap av viktige data.

– Mange virksomheter lever farlig. De har ikke sett alvoret, eller i tilstrekkelig grad tatt seg råd til å sikre sine datasystemer og informasjonen som ligger der. Samtidig er dataangrepene blitt mer avanserte, mer ondsinnet og hyppigere, sier leder for Nasjonal sikkerhetsdag Tone Hoddø Bakås i pressemeldingen.

Nasjonal Sikkerhetsdag arrangeres nå for fjerde år på rad. Men det er først i år at den blir nasjonal, med seminarer i Oslo (28. april), Tromsø (29. april), Kristiansand (29. april), Bergen (30. april), Stavanger (30. april) og Trondheim (Sårbarhet og Sikkerhet, i regi av Dataforeningen den 12. mai).

Detaljene finner du på sikkerhetsdagen.no.

(Kilde: Pressemelding, IKT-Norge)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen