Napster i hver lomme

Nå kan alle eiere av håndholdte enheter med Pocket PC som operativsystem benytte seg av et nytt program, som innebærer at man kan dele alt fra bilder til musikk med andre Pocket PC-brukere.

Programmet har fått navnet Pocket Rendezvous, oppkalt etter mannen som fant det opp. Pocket Rendezvous finner automatisk andre enheter som kjører programmet, og lar brukeren se gjennom og laste ned musikk og filer fra den andre enheten.

Filene blir overført via den trådløse standarden 802.11, noe som krever at enheten har WiFi-kort. Dette betyr at brukerene må være innenfor en rekkevidde på 50-100 meter for å finne hverandre, noe som begrenser omfanget betydelig når man sammenligner med internett-baserte programmer.

Programmet har imidlertid mange flere bruksområder enn å utveksle Mp3. Ved å legge inn et bilde av seg selv sammen med litt personlig informasjon, kan man bruke Pocket PC-en sin som et verktøy i jakten på en fremtidig livsledsager. Oddsen for at drømmepartneren sitter innenfor rekkevidde, og i tillegg kjører Pocket Rendezvous er en helt annen sak.

Programmet blir sluppet den 16. juni, og vil komme i to forskjellige versjoner. Den ene versjonen er gratis, og inneholder kun de mest grunnleggende funksjonene, mens betalingsversjonen har alle funksjoner, blant annet muligheten for å koble seg opp mot bedriftsnettverk.

Sineda ser forøvrig ikke helt bort i fra at det med tiden vil komme en Symbian-versjon av programmet.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen