TEST: Nanoxia Deep Silent One

Test Nanoxia Deep Silent One

Har du støyallergi? Titt her

Nanoxia Deep Silent One har veldig mange av de egenskapene vi ser etter hos støydempede kabinetter.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Konklusjon

Noxia er en helt ny aktør på kabinettmarkedet, og med deres første kabinett synes vi at de gjør en meget solid inntreden

Deep Silence One er steike godt skrudd sammen, selv om vi gjerne vil sette fingeren på en del av de bevegelige plastikkdelene. Dette gjelder først og fremst panelet for USB-tilkoblinger, som like gjerne kunne stått oppe hele tiden. Det andre er luken over vifteplassene i topplokket, som blir lovlig trang. Det siste ankepunktet er vifterammene i front, som er vanskelig å åpne.

Foto: Nanoxia

Monteringen i Deep Silence One gikk stort sett knirkefritt, men det er hakket for trangt bak hovedkortbrettet til å rydde bort kabler. Dette er strengt tatt bare et irritasjonsmoment i ti sekunder, men det trekker litt end på helhetsinntrykket.

Vi har absolutt sansen for designen på dette kabinettet. Det oser av stilrenhet og lekre linjer. Noen vil kanskje synes at det er kjedelig, men for oss fremstår det som et gullkabinett for alle som skal ha seg en solid arbeidsmaskin som ikke skal støye for mye. Deep Silence One vil for eksempel være et utmerket valg i diverse kontorlandskaper.

Prismessig ser Deep Silence One ut til å legge seg på rundt 850 kroner her til lands. En slik pris er det ikke noe å si på, men det gjør også at Deep Silence One havner i samme prisklasse som en rekke meget sterke konkurrenter.
Knallgod konstruksjonskvalitet
Pen design
Funksjonsrikt
Brukervennlig
God pris
Godt støydempet


Luken for fronttilkoblinger er vanskelig å åpne
Harddiskrammen blokkerer luftflytenAndre alternativer

Fractal Design Define R4 er et annet kabinett for deg som vil ha en kasse i mellomstørrelsen, som også er støydempet. Dette er fjerde utgave av Fractal Designs klassiker, og absolutt verdt en titt. Prisen er omtrent den samme som dagens testkandidat.

Vi vil også trekke frem Cooler Master Silencio 650, som koster omtrent det samme, og byr på steike god dempning av støyen.

Vi kan ellers anbefale å ta en kikk i vår testavdeling for kabinetter, her finner du til en hver tid alle kabinettene vi har testet, og den laveste prisen i nettbutikkene.

Har du en kommentar til denne testen, eller kanskje en anbefaling av et annet kabinett i samme kategori? Bruk kommentarfeltet nedenfor og spre din visdom med resten av oss!

Nanoxia Deep Silence One

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen