Nakne herrer på MMS

ClearSky Mobile Media, som er en av verdens ledende leverandører av underholdningstjenester til mobiltelefoner, kommer nå med en rekke nye tjenester som burde falle i smak hos kvinnelige MMS-brukere.

ClearSky har nemlig inngått en avtale med Chippendales Entertainment som innebærer at de lettkledde herrene vil bli tilgjengelige i en rekke MMS-baserte tilbud. For dem som lurer på hva som står skrevet i horoskopet sitt, vil det for eksempel være mulig å bestille dagens spådommer i form av en MMS, der en noe dristig kledd muskelbunt formidler sin astrologiske innsikt.

Tilbudet blir foreløpig bare lansert i USA, Canada, Japan, Frankrike, Spania og Storbritannia, men vi vil tro at det er store muligheter for at tjenesten også etter hvert blir tilgjengelig her til lands, ihvertfall hvis det viser seg å bli en suksess i de ovenfornevnte landene. Det er et kjent faktum at det i lang tid har florert av MMS-tjenester med halvnakne kvinnelige modeller, så da er det kanskje på tide at også den mer feminine delen av befolkningen får et tilsvarende tilbud.

ClearSky sier at avtalen med Chippendales vil bidra til å krydre det allerede så mangfoldige utvalget de har av MMS tjenester, og det forventes at nakne brystkasser vil tjene som bakgrunnsbilde på mang en MMS-telefon med en drømmende, kvinnelig eier.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen