Nakne damer og fire GB

Amobil/CeBIT: Her på CeBIT-messen i Hannover kniver de forskjellige utstillerne om publikums gunst. De store mobilprodusentene trykker til, og har gedigne utstillingsområder hvor de viser frem alt de kan by på. Men hva gjør du når du skal vise frem produkter som ikke er spesielt sexy?

Minnekortprodusenten Sandisk har funnet den rette formelen. Det er vel knapt noe som er så lite spennende som minnebrikker, noe vi tipper produsenten også har innsett. Det er kanskje derfor Sandisk har hyrt inn så godt som nakne damer for å profilere sine minneprodukter.

Sandisk gjør nemlig om unge, vakre piker til levende Sandisk-reklamer ved å kroppsmale logoen sin på dem. Og ut fra folkemengden som strømmet til rundt minneprodusentens stand å dømme, kan vi ikke si annet enn å si at stuntet var vellykket. Vi så til og med en av de øverste sjefene i Samsungs europeiske mobildivisjon småløpe mot Sandisks utstilling for å få tatt seg en titt.

Om publikum fikk med seg Sandisks produkter vites ikke. Produsenten stilte i alle fall ut minnekort i alle formater og størrelser, blant annet microSD-kort på én gigabyte og Memory Stick Duo på fire gigabyte. I tillegg kunne fremmøtte ta en titt på Sandisks mp3-spillere.

Men det spørs vel om det først og fremst var minnekort og mp3-spillere tilskuerne hadde i tankene.

Norges beste mobilabonnement

Mai 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen