Det amorøse franske paret ville sannsynligvis prøve mer enn bare nye klær.
Teknofil
Det amorøse franske paret ville sannsynligvis prøve mer enn bare nye klær. (Bilde: Google)

Nakent par tatt på fersken av Google Street View

Du er ikke engang trygg i prøverommet.

Google Street View er et fantastisk verktøy som nærmest transporterer deg til steder fjern og nær via nettleseren din.

Ved hjelp av fiffig kamerateknologi, har Google gjort oss til virtuelle turister ved å ta oss med på turer gjennom storbyer og landsbygda. Google har også inntatt Grand Canyon og havbunnen, samt tatt oss med innendørs til butikker og turistmål.

Google Street View opererer også i Frankrike, og her må visst folk passe ekstra godt på hva de driver med. En mann ble for eksempel tatt bilde av mens han urinerte i sin egen oppkjørsel, og nå slår franskmennene til igjen. Et amorøst par har nemlig blitt tatt mer eller mindre på fersken midt i akten.

Franske følelser

Ikke noe rart å se her...
Ikke noe rart å se her...Foto: Google

I den franske ekstremsportbutikken Krakatoa i kommunen Briançon ser alt ut til å være normalt. Fargerike klær henger på rekke og rad, og skoene står fint plassert langs veggen.

I prøverommet skjer det derimot noe mystisk. To par nakne bein står vendt mot hverandre, med henholdsvis truse og bokser dratt ned til anklene. Alt ser derfor ut til å være en het affære fanget på kamera med hele Internett som skuelystne.

Spøk eller ikke?

Om paret virkelig har blitt tatt på fersken, eller om de bestemte seg for å spille Google Street View et puss, er gjenstand for debatt. Andre kameravinkler i butikken viser nemlig folk som poserer med skateboard, sykkel og ski – så det hele tyder på et nøye koordinert stunt fra butikken sin side.

Saken viser uansett at du ikke engang er trygg for Googles altseende øyne i prøverommet på din lokale butikk. Så pass ekstra godt på neste gang du skal gjennomføre et «stunt» utenfor huset ditt.

Om du føler kallet, kan du sjekke ut det humoristiske bildet selv på Google Street View.

Bli vår fan på Facebook!
Vi er på Facebook!

(Kilde: Daily Dot)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen