NADs nye og nette musikksystem

NAD har annonsert et nytt musikksystem som skal tilfredsstille auditive behov i det digitale hjemmet – NAD Viso Three. NADs nye produkt er et kompakt stereoanlegg med forsterker, to høyttalere, en subwoofer og en dokkingstasjon for Ipod.

Systemet vil ha funksjoner som CD-spiller, FM/AM-tuner og USB-inngang, samt en valgfri DAB-modul som kommer i tillegg på markeder som støtter digitale radiosendinger.

Anlegget kan ved siden av konvensjonell CD-avspilling også spille av CD-R, MP3 og WMA. Dokkingstasjonen for Ipod har mulighet for å lade opp den portable musikkspilleren og tillater fjernstyring.

Høyttalerne Viso Twenty (selges også separat) er et 2.1-system som er designet av NADs søsterselskap PSB Speakers. Forsterkeren vil ha en kapasitet på 2x50 watt (20 Hz-20 kHz, 0.05% THD).

NAD er et canadisk selskap som spesialiserer seg på forsterkere og annet hi-fi-utstyr, og er kanskje best kjent for sin forsterker NAD 3020 fra slutten av 1970-tallet som var designet av den norske ingeniøren Bjørn Erik Edvardsen.

Bli vår fan på Facebook!
Vi er på Facebook!

Pris og tilgjengelighet på NAD Viso Three er ennå ikke avklart.

(Kilder: NAD Electronics, What Hi-Fi?)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen