Naboen er på TV!


Slike enheter kan tydeligvis bringe med seg overraskelser

Den forvirrede familien gikk over til naboen for å se om han var klar over hva som foregikk. De fant raskt ut av hva som var årsaken til fenomenet når de så at naboen satt i stua og så gjennom bildene sine på TV-skjermen.

For å overføre bildene fra kameratelefonen til skjermen brukte han nemlig en Blåtann-enhet som er laget for å koble telefonen til fjernsynet. Denne enheten var helt identisk med et eksemplar den overraskede familien selv nylig hadde kjøpt.

Grunnen til at senderen i det hele tatt greide å påvirke naboens nyhetssending var at begge enhetene var forholdsvis nye, så ingen av partene hadde tatt seg tid til å bytte ut det forhåndslagrede passordet med et nytt. Når passordet da var det samme, ble naboens telefon autorisert for å kunne skape det "lille ekstra" i den pågående nyhetssendingen. Det kan også nevnes at enhetene stod bare en halv meter fra hverandre, kun adskilt av en vegg.

Vi vil tro at slike episoder vil bli mer og mer vanlige etterhvert som det blir flere og flere trådløse løsninger i hjemmene rundt om i verden, ihvertfall før folk har vennet seg helt til teknologien.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen