Når websider blir programmer

Vi la her om dagen ut en liten test av Stack Overflow, som er et programmeringssamfunn laget som en nettside. Det er så vidt vi kjenner til første gang vi har testet en nettside her på Hardware.no.

Google Dokumenter er en webapplikasjon som blir brukt av mange.
Google Dokumenter er en webapplikasjon som blir brukt av mange.

Vi har kanskje ventet for lenge med å teste nettsider. Flere og flere nettleser-baserte applikasjoner har nå dukket opp, slik som f.eks. Facebook, Google Apps og Twitter. Og selv om vi har vært relativt flinke til å fortelle om nye nettsider og store oppdateringer i nettapplikasjoner, har vi ikke gått så langt som å faktisk teste dem.

Vi bruker mer og mer tid i nettapplikasjoner. Hver dag bruker undertegnede i alle fall fire nettbaserte applikasjoner, og disse programmene er like viktige for min hverdag som tradisjonelle Windows-applikasjoner er. Uten å ta opp debatten på nytt, så er det fullt mulig at nettapplikasjoner tar over det meste fremover, selv om det for Ola Nordmann ikke har kommet så langt ennå.

Men for at vi skal vite hvilke nettapplikasjoner som er de heteste for tiden, er det viktig med tips fra publikum. Vi klarer ikke å få med oss alle de stiligste nettapplikasjonene nettopp innen din nisje. Du kan sende oss e-post på tips(hos)hardware(dått)no. Hvilken type nettsider ønsker vi å teste? Gjerne nettsider med litt interaktivitet, men det kan også være nettsider som er utrolig nyttige uten å være interaktive. Det eneste vi krever er at de allerede har en del aktivitet, og at de er relevant for flere brukere.

Og ikke minst er vi interessert i å vite hva dere mener om at vi tester nettsider. Er vi helt på jordet? Er dette det dummeste vi har gjort til nå? Vi vil gjerne vite det, og bruk forumtråden til denne artikkelen til å fortelle oss hva du mener.

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen