Når svigermor ringer...

Vi har vel alle opplevd å være på feil plass til feil tid i det telefonen ringer, eller ønsket å gi inntrykk av å være et helt annet sted enn det vi egentlig er. Det nye Symbian-programmet SounderCover er laget for å hjelpe deg ut av akkurat slike kinkige situasjoner.

Programmet legger en bakgrunnslyd til telefonsamtalen din, slik at det høres ut som om du befinner deg et annet sted. Repertoaret er stort, og man blant annet spille av både park-lyder, rush-trafikk og tordenvær i bakgrunnen. Skulle ikke dette være nok, kan man dessuten legge til egenkomponerte lyder.

Neste gang du forsover deg til jobben, kan du altså ringe sjefen fra soverommet ditt og spille lyden av trafikkrush i bakgrunnen mens du klager på køer, trafikkulykker og det som verre er. Og om det gjentar seg kan man jo alltids befinne seg midt i en kryssende sirkusparade eller sitte hos tannlegen.

Man trenger forøvrig ikke håndplukke bakgrunnslyder for hver anledning, men kan også legge til forhåndsvalgte lyder til hver kontakt som spilles av hver gang de ringer. Det burde altså ikke være noe problem å la mor fortsette å leve i troen på at du jobber flittig som fulltids mekaniker når sveise-apparatene og hammerene klinger hver bidige gang hun ringer.

En annen mulighet er den såkalte Phone Ring 15s lyden, som ved passende anledninger lar lyden av en ringende telefon i bakgrunnen avbryte praten med din over-pratsomme svigermor 15 sekunder inne i samtalen.

SounderCover koster rundt 120 kr, og kan kjøpes fra My-Symbian.com. Programmet finnes også i en demo-versjon, som kun fungerer for korte samtaler.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen