Når lanseres Windows Vista?

Microsoft inviterer til konkurranse i forbindelse med lansering av Windows Vista neste år. Du kan prøve å gjette på lanseringsdatoen til Windows Vista. Førstepremie er reise og opphold til lansering av Windows Vista i USA. Andre til tiende premie er Xbox-konsoller.

Konkurransen er en del av Microsofts "Beta Experience"-programmet i Europa som har som formål å holde brukere oppdatert med nyheter angående Windows Vista og Office 12. For å delta i konkurransen må du være medlem av "Beta Experience"-programmet og være fylt 18 år. Brukere fra en rekke europeiske land kan være med i konkurransen, blant annet de som bor i Norge. Andre vilkår for å delta i konkurransen finner du på microsoft.com.

Du finner selve konkurransen på microsoft.com, og du kan registrere deg som medlem av "Beta Experience"-programmet på samme side hvis ikke du allerede er medlem. Konkurransens offisielle startdato var 24. desember 2005, men det er foreløpig uklart når den avsluttes - dette blir bestemt senere av Microsoft.

Kilde: betanews.com

Kommentarer (4)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen